13 Wrz 2016, Wto 12:08, PID: 576675
Cześć, mam pewien problem i nie mogę sobie z nim poradzić. Jestem dziewicą, natomiast mój chłopak nie jest już prawiczkiem. Przez lata nie mogłam znaleźć nikogo, kto zaakceptowałby mnie taką jaką jestem - on to zrobił. Problem w tym, że nie mogę pogodzić się z tym, że nie będę jego pierwszą dziewczyną, że miał kogoś przede mną. Dosłownie, po tym jak się dowiedziałam - wariuję, czuję się zdradzona, nie mogę na niego patrzeć, mimo że nie zrobił nic złego.
Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Też chcecie być tą pierwszą/pierwszym czy też nie przeszkadzałaby Wam przeszłość drugiej osoby?
Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Też chcecie być tą pierwszą/pierwszym czy też nie przeszkadzałaby Wam przeszłość drugiej osoby?
PhS
Najważniejsze, że jesteś świadoma tego, że obiektywnie rzecz biorąc to on Cie skrzywdzić nie chciał. Ludzie patrzą na świat poprzez pryzmat swojej podświadomości. Często są w niej dziwne i nieprzyjemne rzeczy, które wychodzą w różnych sytuacjach, których dotyczą. Z jednej strony to dobrze, bo można wtedy przeanalizować to co w nas siedzi i to przekroczyć tak by realizowało się później pozytywnie.