04 Lip 2014, Pią 19:36, PID: 401320
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04 Lip 2014, Pią 20:04 przez mocart.)
no dziwne troche zeby wyglad nie mial znaczenia, chocbym bardzo chcial to nie pojde do lozka z jakas dewotką z piegami w okularach i przetluszczonych wlosach, bo nie wzbudza ona we mnie pociągu,no sory to niemoj wybor tylko matka natura nas tak stworzyla niemiejcie o to pretensji do mezczyzn bo to jest nie fair.
osobiscie bym bardzo chcial sie przespac z taka szara myszka z niezadbanymi okolicami intymnymi, z kilkoma pryszczami pod noskiem, i do tego płaską, chocby dlatego zeby zrobic dobry uczynek i sprawic jej odrobinke rozkoszy, zeby tez cos miala od tego zycia, no ale moj fiutek mowi zdecydowanie NIE i w tej kwestii niestety on mi dyktuje warunki
osobiscie bym bardzo chcial sie przespac z taka szara myszka z niezadbanymi okolicami intymnymi, z kilkoma pryszczami pod noskiem, i do tego płaską, chocby dlatego zeby zrobic dobry uczynek i sprawic jej odrobinke rozkoszy, zeby tez cos miala od tego zycia, no ale moj fiutek mowi zdecydowanie NIE i w tej kwestii niestety on mi dyktuje warunki