24 Kwi 2022, Nie 19:04, PID: 857574 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24 Kwi 2022, Nie 19:14 przez ten zły..)

No dobra, wiadomo, że głupie pytanie, ale chciałbym potraktować je z całą powagą i dowiedzieć się, czym dla Was jest miłość?
Jeśli to możliwe, to chciałbym prosić o odpowiedzi dotyczące Waszych aktualnych relacji i uczuć.
Ludzie mają chyba tendencję do idealizowania wspomnień, a zarazem przeszłych relacji, co? Więc takie odpowiedzi nie będą prawdziwe, będą dotyczyć tylko wyobrażenia przeszłości, a nie tego, co naprawdę miało miejsce.

Jeśli to możliwe, to chciałbym prosić o odpowiedzi dotyczące Waszych aktualnych relacji i uczuć.
Ludzie mają chyba tendencję do idealizowania wspomnień, a zarazem przeszłych relacji, co? Więc takie odpowiedzi nie będą prawdziwe, będą dotyczyć tylko wyobrażenia przeszłości, a nie tego, co naprawdę miało miejsce.
 PhS

ść nie nadaje się na rodzica. Dwa, że świat jest zły i do niczego dobrego XXI wiek nie zmierza, jak zagłady ludzkości - za dużo nas jest. Trzy, że i tak nie mam z kim.... Swoją opiekuńczość za to nieraz okazywałem swoim psiakom - obecną sunię rodziców traktuję jak swoje dziecko - chociaż bywam u rodziców raz w miesiącu, to zawsze cieszy mnie jej bezwarunkowa radość, gdy przyjeżdżam. Gdyby trzeba było ją ratować z jakiejś opresji, to ryzykowałbym swoje zdrowie i życie...