03 Maj 2016, Wto 7:02, PID: 537982
Cytat:Nie wiem może część kobiet cierpi na przerost wymagań ale bez przesady ja swoje progi dawno już obniżyłam,ale niestety póki co przyciągam desperatów,ruchaczy a ostatnio nawet ekschibicjonistów
Tylko sie domyślam, że w swoim profilu nadto poetycko sie nie rozpisałaś i nie wyraziłaś precyzyjnie swoich oczekiwań skoro pisze do ciebie cały asortyment ze sklepu z facetami. Pewnie konto założyłaś tam od tak sobie, najpewniej jako ciekawostkę, lub aby się po prostu dowartościować totez sie ni wysilałaś, więc się nie dziw, że każdy szczęścia próbuje. Dobrze napisany profil potrafi skutecznie odsiać pewne typy facetów, ale wiem po co macie cokolwiek pisac o sobie, wysilać się skoro wystawicie zdjęcie i otrzymujecie 100 wiadomości dziennie, choć fakt częśc pospólstwa opisu nie czyta, ale część na pewno. Nie wiem ile masz lat, ale zwróć uwagę jak wyglądają profile kobiet w okolicach 30 lat. I wierz mi, samo kulturalne napisanie wiadomości, choćby nawiązujące do zainteresowań, sposobu wyrażania się w większości nic nie daje...
A koledze wyżej składamy głębokie wyrazy współczucia,