30 Gru 2013, Pon 15:35, PID: 374417 

Jak myślicie,  gdzie osoba niesmiała  może poznać ludzi, zdobyć przyjaciół,Poznać partnera? Dla większości z nas naturalnym jest poznawanie ludzi w szkole/pracy ale to trochę ogranicza. 
Chodzicie do klubów ? Ja nigdy w żadnym nie byłam, bo zakładam, ze swoją niesmiałością czułabym się okropnie niezręcznie. Podejrzewam, że fobików tam nie znajdę
 Nie lubię tłumów, wolę rozmowę w cztery oczy. Zresztą potrzebuje czasu, żeby się z kimś zaprzyjaźnic, trudno mówić o sobie nowo poznanej osobie. Macie swoje ulubione miejsca na mieście? Jak poznaliście swoich przyjaciół, chłopaka/dziewczynę?

Chodzicie do klubów ? Ja nigdy w żadnym nie byłam, bo zakładam, ze swoją niesmiałością czułabym się okropnie niezręcznie. Podejrzewam, że fobików tam nie znajdę
 Nie lubię tłumów, wolę rozmowę w cztery oczy. Zresztą potrzebuje czasu, żeby się z kimś zaprzyjaźnic, trudno mówić o sobie nowo poznanej osobie. Macie swoje ulubione miejsca na mieście? Jak poznaliście swoich przyjaciół, chłopaka/dziewczynę?

PhS

W sumie 2 lata temu po secie wódy tańczyłem z każdą dziewczyną na sali a kumpel pokazuje mi widzisz ta laskę niezła szprycha ja do niego jak ty nie podejdziesz to ja z nią zatańczę. Ale na alkoholu nie chcę jechać i nie jadę. Sam myślałem żeby jakąś fobiczkę znaleźć i się ochajtać z nią wtedy nie było by głupich pytań tylko zrozumienie.

Czego ja tu się dowiaduję. A co na to Twoi księża?