19 Lis 2012, Pon 21:42, PID: 325263 

Witam,
od jakiegoś czasu jestem na forum, jestem tu dla mojego syna żeby móc go lepiej zrozumieć, a przez to skuteczniej pomagać. Zastanawiam się czy oprócz mnie są tu jeszcze jacyś rodzice, których dzieci cierpią na fobię społeczną?
Może moglibyśmy wymieniać się doświadczeniami, wspierać wzajemnie, bo nam też jest bardzo ciężko patrzyć na nasze dziecko kiedy cierpi a my nie wiemy jak mu pomóc. Hej rodzice jeśli obserwujecie forum, proszę ujawnijcie się dla dobra naszych dzieci :-D
Pozdrawiam

od jakiegoś czasu jestem na forum, jestem tu dla mojego syna żeby móc go lepiej zrozumieć, a przez to skuteczniej pomagać. Zastanawiam się czy oprócz mnie są tu jeszcze jacyś rodzice, których dzieci cierpią na fobię społeczną?
Może moglibyśmy wymieniać się doświadczeniami, wspierać wzajemnie, bo nam też jest bardzo ciężko patrzyć na nasze dziecko kiedy cierpi a my nie wiemy jak mu pomóc. Hej rodzice jeśli obserwujecie forum, proszę ujawnijcie się dla dobra naszych dzieci :-D
Pozdrawiam
 PhS
raca,jakiś związek...

Oni żyją w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku rodzicielskiego i są dumni z siebie, myślą tylko że to dzieci się im nie udały....
 Nigdy sobie tego nie wybacze, choć dzisiaj nie wiem co zrobiłabym inaczej, gdyby ktoś cofnoł czas....gdyby żył...Tak, mój ukochany syn odszedł ponad rok temu, ale ból jest taki sam jak wtedy kiedy widziałam jak cierpi, jak bardzo sie boi, zmieniło się tylko tyle że nie ma nadzieji, złudzeń, planów...Wiara w to że śmierć dała mu wolność i spokój pozwala mi żyć.