15 Maj 2012, Wto 11:14, PID: 302045
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15 Maj 2012, Wto 20:02 przez Dorka93.)
Ludzie pomóżcie mi ja juz nie mam siły na to wszystko ! :-( cierpie na fobie to już na pewno wiecie przez to dwa razy powtarzałam klase w gimnazujm a teraz jestem w liceum dla dorosłych i matmy uczy mnie baba która mnie uczyła w gim i zostawiła a teraz mnie ośmiesza dogryza na każdym kroku ! Nie moge tego znieść jak mam isc do szkoły przeżywam dramat a mam 19 lat ciągle mnie pyta i ostatnio mówi do mnie "pani doroto co pani robi na moich zajeciach? " a ja milcze. . .a ona "myslalam ze pani zrezygnowała ! Do tablicy" a potem nagle 'a no tak nie miałam z wami lekcij dwa miesiące dlatego pani nie widziałam " albo "pani doroto jaki ten swiat mały znowu razem! " albo na sprawdzianach stoi nademną zebym nie miała jak sciągać a robi to połowa klasy tylko nie ja bo nie mam jak . Ostatnio jak była spr obecnosc to na pytanie Pani Dorota a ja jestem chłopak mówi "na pani trzeba mieć wygląd i pieniądze"nie wiem czemu to powiedział ale cały tył klasy w smiech a ja chciałam umrzeć ! Nic mi nie wychodzi ! Nic ! Pisze to i płacze bo ja nie wiem juz co robić ! :-( ;-( z domu nie wychodze bo boje sie ludzi a jak mam gdzies wyjsc to wole krzakami byle nikogo nie spotkać :-( jak mam jechac do szkoły to umieram :-( :-( kazdy ma mnie za jakąś idiotke ;-( ;-( nikt nie bierze mnie powaznie ! ;-( zawsze znajdą powod by sie ze mnie smiać ! A ja coraz bardziej mysle o samobójstwie.bo i tak nic nie mam z tego życia :-(
PhS

na studiach optyka mis ie lekko zmienila, bo do stypendium rektora zdobyłem jeno raz... ale gdzies we mnie siedzi chyba chec, by bcy takim jak dawniej... wiec nie moglem sobie odmowic tej przyjemnosci