19 Lis 2008, Śro 3:36, PID: 91227
Niered napisał(a):Empatia, powinnaś wiedzieć, że fobia społeczna to nie jedyne zaburzenie psychiczne na świecie to raz, bo jak już widzę diagnoza z Twojej strony już była i wszyscy staramy się pomóc kolejnemu fobikowi, ale nie jesteś psychologiem, wyślij go do psychologa niech on stwierdzi co jest nie tak, dalej polegałbym jednak na testach psychologicznych niż czyichś prywatnych odczuciach, nie mamy pewności czy on wymaga takiej pomocy jaką chcesz mu zaoferować od tego powinniśmy zacząć.co do tego nie mam wątpliwości
empatia napisał(a):Mam nadzieję, że trafiłam do fachowcówkażdy tu ma dyplom magistra psychologii, tak więc masz pewność, że rady od użytkowników otrzymujesz fachowe
Niered napisał(a):Czym jest Diagnoza Psychologiczna?no coś w tym stylu
Jest pomiarem określonych cech osobowościowych lub pewnych umiejętności przeprowadzanym za pomocą wystandaryzowanych testów psychologicznych przez dyplomowanego psychologa.
Niered napisał(a):Bóg zapłaćempatia napisał(a):Mam dziś urodzinyTo najlepsiejszego życzę
Niered napisał(a):To jakie były wyniki badań u tego psychologa?"Panie ..... niech Pan się nie martwi... musi pan sobie zrobić "bałagan w głowie" jest Pan za bardzo "poukładany"... ple ple ple następna wizyta...." i olał (cytat z relacji... a czy szczerej to nie wiem)