23 Kwi 2022, Sob 18:55, PID: 857514
(23 Kwi 2022, Sob 16:00)Qbaa222 napisał(a): Ogólnie strasznie zazdroszcze że znalazłaś kogoś takiego i akceptuje cie taką jaką jesteś i nawet chce ci pomóc i wyciągacie cie do ludzi, chciałbym mieć kogoś takiego, no ale cieżko tu narzekać jak sie nigdzie nie wychodzi a w pracy za duży stres żeby zagadywać do dziewczyn, może kiedyś któraś mnie pokocha mimo tego że nie jestem towarzyski ani ogarniety życiowo
Chyba zaszło drobne nieporozumienie, gdyż ja w przeciwieństwie do autorki tego wątku miałam problem, że mój chłopak nie chciał nigdzie ze mną wychodzić i nie wyciągał mnie do ludzi, mimo iż odczuwałam taką potrzebę. Jest akceptujący i kochający, ale od swoich znajomych "trzyma mnie z daleka" . Jednakże pracujemy nad tym, aby lepiej się komunikować i lepiej spędzać czas razem. Autorka wątku miała podobny problem, ale w "drugą stronę" to ona była osobą, która nie za bardzo chciała wychodzić ze swoim chłopakiem, a ja chciałam swojego wyciągnąć z domu. Próbowałam zrozumieć jej perspektywę choć w jakiejś części, gdyż jest ona całkowicie odmienna od mojej. A tak swoją drogą, to nie trzeba "wychodzić do ludzi" dosłownie, można w Internecie. Ja swojego znalazłam na forum (ale niestety nie tym), a zaczęło się od zamieszczenia przez niego posta w wątku "Poznajmy się", gdzie forumowicze umieszczali swoje "ogłoszenia matrymonialne"