30 Gru 2021, Czw 20:28, PID: 852150
(30 Gru 2021, Czw 10:59)Ajka napisał(a): Brałam. Neuroleptyki ogólnie mi nie podeszły, nie wspominam za dobrze. I nie jestem pewna czy wenlafaksyna w ogóle miała coś do tego.
A na co zostały ci przepisane te leki? Ja wspomniałam psychiatrze że czuję się obserwowana i jakby ktoś znał moje myśli (nie wszystkie osoby) i mi na to przepisała Ranofren, a wenlafaksynę z tego co powiedziała to na depresję jeśli dobrze pamiętam, ale wyczytałam że to jest też na fobię społeczną i nerwicę lękową więc mam nadzieję że na to też mi może podziałać. Mówiłam jej że podejrzewam u siebie fobię społeczną, nerwicę lękową i depresję, więc w sumie nie wiem czemu powiedziała, że przepisuje mi Prefaxine na depresję a o pozostałych chorobach przy wypisywaniu recepty już nie wspomniała.. No i nie jestem pewna czy mam tę schizofrenię, bo nie mam omamów, dotąd myślałam że moje objawy pochodzą bardziej od fobii społecznej (gdy czuję się obserwowana, to czuję się oceniana, jednak zapomniałam wspomnieć o tym aspekcie psychiatrze)