30 Paź 2017, Pon 19:37, PID: 714912
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30 Paź 2017, Pon 20:05 przez Kgg.)
@Dziwna , zupełnie nie o to mi chodziło. Oczywiście nie namawiam osób aseksualnych do niewchodzenia w związki ani do uprawiania seksu. Nie dla każdego też seks musi mieć duży priorytet. Tylko tak sobie chciałam napisać o nieromantycznej rasie ludzkiej i końcu Miłości, kiedy potrzeby danej osoby nie są spełniane (dużo jest potrzeb, nie chodzi mi przecież tylko, ani nawet głównie, o seks, ale że wypowiadam się o białych związkach, to podjęłam ten wątek), co skłoniło mnie do refleksji, czym w takim razie ta Miłość jest.
A w tych cytatach było przecież dużo innych rzeczy- brak porozumienia, troski i uwagi. No ale oczywiście, kiedy pada słowo seks, to nie widać już nic więcej A nawet w niechodzeniu do łóżka nie chodzi zawsze o seks tylko, bo bywa to symptomem innych problemów w związku.
Będę obstawać, że fora to świetne źródło informacji
A w tych cytatach było przecież dużo innych rzeczy- brak porozumienia, troski i uwagi. No ale oczywiście, kiedy pada słowo seks, to nie widać już nic więcej A nawet w niechodzeniu do łóżka nie chodzi zawsze o seks tylko, bo bywa to symptomem innych problemów w związku.
Będę obstawać, że fora to świetne źródło informacji