17 Lis 2016, Czw 21:18, PID: 595197
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17 Lis 2016, Czw 21:20 przez Sasa123.)
Technikum to niestety jeszcze gorsza szkoła od gimnazjum. Jeszcze gorsza . Nie znam CIe, ale skoro tu zaglądnęłaś to znaczy że szukasz wsparcia i nad tym rozmyślasz, a to znaczy że jesteś inteligentna i wrażliwa Może to nie jest odpowiednie podejście, ale ja od najmłodszych walczyłam o jakąkolwiek pozycje w szkole, aż w końcu mając 23 lata doszłam do wniosku, że znam w końcu swoją wartość i niczego nikomu udowadniać nie muszę. To tak btw xd. wracając...zapytaj sie może tych wszystkich super fajnych i śmiesznych dowcipnisiów co ich tak bawi? Jeżeli, dostaniesz odpowiedz, że śmieją się z Ciebie, pytaj dalej. Gaś ich zwykła rozmową. Nie musisz być przy tym pyskata, ani bezczelna. Inteligencja to przede wszystkim spokój i pewność swojej racji. Twierdzisz że Cie traktują jak zero? Bo to prawda. Chcą miec satysfakcje, chcą bys tak czuła żeby wyszło że oni są fajni. :] Jeżeli masz swoje zdanie, masz wyrobione poglady na rózne tematy, zabierz może głos w jakiejs klasowej dyskusji. Pokaż, że spokojni ludzie też mają coś do powiedzenia i nie masz nic wspólnego z zerem.