29 Maj 2016, Nie 17:05, PID: 546707
Cytat:Oczywiście, bo na to nie znajdziesz argumentów. Bądź przez moment szczery i przyznaj, że teraz wiedzie ci się dobrze więc najzwyczajniej w świecie masz W dup*e cudze problemy Wesoly
No ale to jest moja wina ,że takie dzieci się rodzą albo ludzie na świecie cierpią?
Z resztą fakt ze są ludzie którzy naprawdę cierpią nie przemawia do was ze macie od życia bardzo dużo?
Cytat:10zł/h to nie jest przecież dużo...Dużo czy nie czasem za tyle też sie pracuje, ja za tyle pracowałem.
A mi chodziło o cały etat a nie godzinę pracy czyli 1000-1500 zł
Cytat:Mnie zastanawia jedno. Z reguły ludzie, którym się udaje, zajmują się sobą i swoimi sprawami, nie wchodzą między ludzi, którym się nie udało by się dowartościowywać i zgrywać wśród nich autorytet. Czyżby coś poszło nie tak w misternym planie... Wink
Cytat:Przecież Soulja jest wśród swoich dawnych znajomych. Tym chwalimy się w pierwszej kolejności. Wink
Przecież pisałem wam ,że nie mam tu żadnych znajomych. Kiedyś spędziłem tu bardzo dużo czasu i miałem takie same problemy.
Nigdzie nie napisałem ,że zamierzam tu wracać albo zawierać znajomości.
Piszesz ,że mam innych w dup*e a jak widać potrafię zrobić coś dla zupełnie obcych ludzi zupełnie bezinteresownie i nie po to aby się dowartościować bo ja nie pomagam komuś po to aby poczuć ,że jestem fajny czy coś.
Zrobiłem to bo może to chociaż jednej osobie pomoże w jakiś sposób ale skoro tego nie rozumiesz to trudno, nie mamy o czym rozmawiać.
Zadziwia mnie jak bardzo negatywne może być postrzeganie człowieka.
No ale trudno zrobicie z tym co zechcecie, wasze życie.