17 Lis 2012, Sob 13:14, PID: 325011
ucieczka - ja chodzę do A. Dębowskiej, taką mi przydzielili. To są indywidualne spotkania. Po prostu skorzystałam z pomocy w miarę szybkiej i która nie wymagała skierowania itp. Zależało mi by znaleźć jakieś wsparcie psychologiczne. Mimo to nie jestem obcykana w tych terapiach. To są dopiero pierwsze moje próby, by sobie jakoś pomóc. Zależy mi także na terapii grupowej, ale na razie to nie jest możliwe, przynajmniej tam gdzie chodzę. Jeśli zbiorą jakąś grupę osób to może wtedy będzie to możliwe. Myślę także nad tym by wspomóc się na jakiś czas farmakologicznie, bo jestem strasznie zestresowana, by się trochę wewnętrznie uspokoić i co za tym idzie by ciało się uspokoiło, by było mniej drżenia mięśniowego i mniej napięcia, ponieważ mi to bardzo przeszkadza, mimo iż nie zawsze to widać.
Jeśli chodzi o innych specjalistów których wymieniłaś to ich nie znam. Tylko nazwisko A. Bielawskiej, którą wymienił Raven, obiło mi się o uszy, ale osobiście jej nie znam.
Jeśli chodzi o innych specjalistów których wymieniłaś to ich nie znam. Tylko nazwisko A. Bielawskiej, którą wymienił Raven, obiło mi się o uszy, ale osobiście jej nie znam.