22 Sie 2012, Śro 20:29, PID: 313415
terrible storm - Jeszcze się tam nie dowiadywałam, ponieważ byłam zajęta sprawami zawodowymi, które są dla mnie również ważne. Piszesz, że nie chcieli cię tam przyjąć, wiesz czemu tak mogło być, bo niektóre ośrodki wymagają aby umawiać się na konsultacje 6 tygodni przed terminem rozpoczęcia terapii, a terapie zaczynają się jakoś na początku września i tak samo jest w Gdańskim Centrum Zdrowia, więc nie wiem czy teraz we wrześniu zdążysz się na to załapać. Następny termin terapii w Gdańskim Centrum Zdrowia jest jakoś 26 listopad. Terapia tam trwa jakoś 12 tygodni. Wiem to bo tam się dowiadywałam ogólnikowo.
Ja teraz też się nie zdążę na to załapać, ale ja muszę godziny dopasować do swoich zajęć zawodowych. Także będę kombinować, jak nie to może jakaś na razie indywidualna terapia. Jeszcze mam inną opcje, ale też jeszcze tego nie sprawdzałam na własnej skórze. Jeśli chcesz pogadać na temat terapii lub czegoś to zawsze możesz do mnie napisać prywatnie lub jak wolisz tutaj na forum.
Ja teraz też się nie zdążę na to załapać, ale ja muszę godziny dopasować do swoich zajęć zawodowych. Także będę kombinować, jak nie to może jakaś na razie indywidualna terapia. Jeszcze mam inną opcje, ale też jeszcze tego nie sprawdzałam na własnej skórze. Jeśli chcesz pogadać na temat terapii lub czegoś to zawsze możesz do mnie napisać prywatnie lub jak wolisz tutaj na forum.