25 Lis 2011, Pią 20:50, PID: 281057
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25 Lis 2011, Pią 21:05 przez Legion.)
Słuchaj, z doświadczenia wiem, że jeśli ktoś może Cię przepisać do zakładu psychiatrycznego to właśnie jest psychiatra. Ja właśnie dostałem takie skierowanie, lecz moja depresja się powiększyła z powodów osobistych i nie mogłem sobie na to pozwolić. Na szczęście znalazłem innego psychiatrę który przepisał leki, a nie wysyłał od razu do psychiatryka.
Propos symptomów:
ja miałem( i nadal jeszcze mam choć to się zmienia na lepsze) oczywiście lęki, na dodatek depresje, nerwice i myśli samobójcze.
Chociaż jeśli chciałbyś się tam dostać ot tak, to bodajże musisz dzwonić do ordynatora zakładu by przeprowadził z Tobą jakieś testy, choć nie jestem pewien czy tak można bez żadnego skierowania.
PS. Ja dostałem skierowanie od psychiatry, ale od razu zostałem poinformowany, że nie muszę do niego iść, a jeśli nawet pójdę to jest to zakład otwarty więc mogę wypisać się kiedy zechcę.
Pozdrawiam i mam nadzieję że w jakimś stopniu pomogłem.
Propos symptomów:
ja miałem( i nadal jeszcze mam choć to się zmienia na lepsze) oczywiście lęki, na dodatek depresje, nerwice i myśli samobójcze.
Chociaż jeśli chciałbyś się tam dostać ot tak, to bodajże musisz dzwonić do ordynatora zakładu by przeprowadził z Tobą jakieś testy, choć nie jestem pewien czy tak można bez żadnego skierowania.
PS. Ja dostałem skierowanie od psychiatry, ale od razu zostałem poinformowany, że nie muszę do niego iść, a jeśli nawet pójdę to jest to zakład otwarty więc mogę wypisać się kiedy zechcę.
Pozdrawiam i mam nadzieję że w jakimś stopniu pomogłem.