14 Sie 2009, Pią 16:44, PID: 170145
Cytat: W skrocie nieprzebojowy facet to ciota, ciapa,przegraniec,nie potrafiacy zadbac o wlasna przyszlosc,a co dobiero o wspolna przyszlosc.Taaa... Nie ma to jak genialne środowisko wokół, nie?
Cytat: Choć jak zauważyła Unnecessary wszyscy się z tym męczymy to jednak dla wielu ludzi kobieta nieśmiała , cicha itd. jest wręcz pożądana a jej nieśmiałość to zaleta.No dobrze... Tylko co potem? Po iluś miesiącach, latach...
Cytat:tymczasem jak sami wiecie są też wrażliwi mężczyźni. inteligentni i dobrzy. czy oni są gorsi od tego stereotypu facetów twardych jak głaz? nie, nie są.Powiedz to niektórym ;] W ostatnich latach doszedł w Polsce jeden problem: jak wrażliwy to czy aby na pewno nie jest gejem?
Cytat:Może właśnie w tym kierunku(urody) będzie przesadzała żeby zrekompensować swoje inne braki.Znałem taką dziewczynę, która miała chyba kompleksy na punkcie swojej urody, miała na sobie tonę makijażu i co jakiś czas się mnie i innych pytała, czy dobrze wygląda.
Cytat:Większość facetów nie traktuje śmiałych kobiet zbyt poważnie gdyż są zagrożeniem dla trwałości związku.Gdyż są zagrożeniem DLA NICH.
Cytat:A za to odpowiedzialna jest matka. Matki są odpowiedzialne za homoseksualizm ich synów.:-o Spuszczę na to zasłonę milczenia...
Cytat:Przykre, że powziąłeś takie postanowienie. Tym samym tracisz możliwość nawiązania jakiejś bliższej znajomości, przyjaźni. To, co ludzi wiąże to szczerość, otwartość. Przyjaciel, to ktoś, komu możesz to powiedzieć. Nie dajmy się upchać w ramy.Niestety, łatwo powiedzieć... Jeśli o to chodzi, to warto mieć duuużo szczęścia
Cytat:Szeroko pojęty machyzm jest ostatnią rzeczą, jakiej poszukują kobiety w mężczyznach (pomijam tu skrajne przypadki).Wydaje mi się, że może dzisiaj wiele kobiet nie chce macho (zwłaszcza tych silnych, bo bałyby się swej pozycji? [tylko moje przypuszczenia]), ale swoje wymagania często mają. Zwłaszcza wydaje mi się, że coraz ważniejszy jest dla nich luz i poczucie humoru. Co w takim razie mają zrobić faceci z osobowością analityczną...?
To, co kobietę przyciąga do mężczyzny, to poczucie bezpieczeństwa jakie może otrzymać.