15 Lut 2009, Nie 18:51, PID: 124732
Tak, zgadza się na tym to polega ja jestem już po kilku treningach i mam mieszane odczucia, dlatego chciałem porównać je z innymi. Panie które prowadzą treningi są pełne entuzjazmu... Cena jest dość wysoka bo ok 45 minutowe spotkanie kosztuje 50 pln. Podczas niego gra się w 10 gier po 3 minuty każda. Przebiegiem gry steruje się za pomocą "myśli" tzn. elektrody które są podłączone go głowy i uszu mierzą wartość fal mózgowych oraz temperaturę ciała. Oba te parametry zależą od naszego stanu emocjonalnego. Krótko mówiąc im fale bliższe normy tym gra idzie lepiej i zdobywamy więcej punktów.
Z uzyskanych informacji wiem że korzystają z tego osoby z depresjami (nie odstawiając przy tym leków) i podobno to im pomaga(informacje mam od trenerów). Należy zdawać sobie sprawę, że cykl treningów obejmuje nawet kilkadziesiąt spotkań
Z uzyskanych informacji wiem że korzystają z tego osoby z depresjami (nie odstawiając przy tym leków) i podobno to im pomaga(informacje mam od trenerów). Należy zdawać sobie sprawę, że cykl treningów obejmuje nawet kilkadziesiąt spotkań