20 Gru 2021, Pon 9:24, PID: 851435
(20 Gru 2021, Pon 8:54)Danna napisał(a):(20 Gru 2021, Pon 2:42)AntonioSzary napisał(a): Bez pieniędzy źle, z pieniędzmi też źle.
Jak się ma już pieniądze, wkracza się na nowy poziom problemów niezwiązany z pieniędzmi
Jakie na przykład? Jak miałam pieniądze, to wiele problemów mi ubyło, a nowe się nie pojawiły
Moze nie przybywaja nowe alr jak ktos ma zjechana psyche to kasa za duzo tutaj nie pomoze. Ja sir czuje jak g*wno, a wychodzi na to, ze przynajmniej jesli chodzi p ludzo pod.tym watkiem to nie mam tal najgorzej. Co z tego, skoro wlasnie w sytuacjach kiedy pozornie jest dobrze albo nie tak zle, ja mam czas na myslenir o wszystkim i wraca cala.moja przeszlosc. Paradoksalnie jak cisnelismy sie po agenturach na sklocie z rumunami w.tych niemcach, to lepiej sie czulam psychicznie bo musialam skupic sie na innych problemach, bardziej przyziemnych, a nie na sobie xd Zwyczajne, spokojne, poukladane zycie to dla mnie czas kiedy wracaja flashbacki, mam czas na myslenie o sobie i rozne natretne mysli mi ske w glowie roja. Nie bez powodu zaburzeni czesciej w cis uciekaja np. w prace, alkohol czy sabotowanie swojego zycia, bo "dobre i spokojne zycie" jest czesto nie do zniesienia.