07 Mar 2021, Nie 16:05, PID: 838813
(07 Mar 2021, Nie 14:06)U5iebie napisał(a): No ale myślisz, że ciekawych opisów nie tworzyłem? xP I potem nie starałem się w rozmowie?
Fakt, że koleżanka z lento nie widziała foty zanim napisała, ale odpisała też na ogłoszenie, które napisałem po pijaku xD i napisałem tam że jestem desperatem i pochodzę z kimkolwiek xD, nawet długo nie rozmawialiśmy, bo była zdecydowana faktycznie kogoś poznać, niekoniecznie do związku i zwyczajnie wyjść pogadać.
Tak więc ponad pół roku starania się i totalnie nic, a potem najgłupsze ogłoszenie jakie napisałem po wypiciu większej ilości alko i nawiązałem całkiem sympatyczną znajomość.
Krótko mówiąc, trzeba mieć tez po prostu sporo szcześcia. xP
Jana pewno trochę tracę na fakcie, że mieszkam w niezbyt dużej miejscowości, ciężko tu kogoś poznać przez internet.
Ech, rozumiem fakt mieszkania w małej miejscowości, ja odkąd wróciłam do domu, to totalny zastój w poznawaniu ludzi. No ale jakoś działasz, mieliście te akcje sprzątania, wolontariat, nie?
Do wszystkiego trzeba cierpliwości, nie w pół roku, to po dwóch latach... Też gdzieś taką historię słyszałam. No ale trudno się nie zrażać.
No widzisz, ogłoszenie po pijaku było szczere
(07 Mar 2021, Nie 14:38)Tutu napisał(a): A ja mam problem z napisaniem ciekawego opisu, chociaż większość kont dziewczyn w opisie ma tylko jedną emotikonkę albo coś w stylu "opisy są dla frajerów, napisz to mnie poznasz".
No ale takie niewiasty to też target czy jednak to zniechęca?