31 Sty 2018, Śro 22:28, PID: 728447
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31 Sty 2018, Śro 22:44 przez bobmarley.)
Witam mam na imię Maciek mam 21 lat mam problem z Fobią społeczną którą stwierdził u mnie psycholog. Kiedyś jak byłem młodszy zawsze miałem dużo kolegów w gimnazjum miałem nawet dziewczynę jednak od zawsze byłem za miły dla ludzi którzy to wykorzystywali pod koniec gimnazjum kilka ludzi z mojej szkoły zaczęło mi strasznie dokuczać trwało to prawie rok czasu przez to w liceum zacząłem być strasznie nieśmiały (przynajmniej tak mi się zdawało). Mam nietypową urodę dlatego wiem że zawsze się wyróżniałem wśród innych ludzi dlatego tak jest (albo często mam takie wrażenie) że wyróżniam się z tłumu. Najbardziej stresuje mnie patrzenie innym ludziom w oczy albo jak ktoś się na mnie patrzy. od kilku dni biorę leki i jeszcze nie jestem do końca przekonany czy mi pomagają. Pomimo tego wszystkiego wiem że mam jeden atut. Jestem bardzo ładny wiem to bo często dziewczyny patrzą się na mnie w autobusach itp. uśmiechają się, są dla mnie miłe często, przewracają włosami jak na mnie patrzą itp. Przekonałem się bardziej że podobam się dziewczyną gdy pewna moja koleżanka która bardzo ale to bardzo mi się podobała (ale nie tylko mi ) sama do mnie napisała z zapytaniem o spotkanie inna za to z mojej klasy powiedziała że jestem piękny z zapytaniem czy żartuje powiedziała że mówi zupełnie poważnie. Spotykałem się z kilkoma dziewczynami jednak znajomości nie trwały zbyt długo.
Teraz na końcu przechodząc do tematu jak myślicie czy mam szanse znaleźć dziewczynę która w pełni zaakceptuje moje zachowanie (chodzi mi bardziej o dziewczyny które nie mają podobnych problemów).
I spróbuje mnie zrozumieć zamiast nagle odcinać się ode mnie gdy zobaczy że mam problemy społeczne. A może mieliście okazje poznać taką dziewczynę która was zrozumiała .
Teraz na końcu przechodząc do tematu jak myślicie czy mam szanse znaleźć dziewczynę która w pełni zaakceptuje moje zachowanie (chodzi mi bardziej o dziewczyny które nie mają podobnych problemów).
I spróbuje mnie zrozumieć zamiast nagle odcinać się ode mnie gdy zobaczy że mam problemy społeczne. A może mieliście okazje poznać taką dziewczynę która was zrozumiała .