14 Sie 2011, Nie 17:03, PID: 266919
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20 Sie 2011, Sob 13:51 przez bedzielepiej.)
Ja już jestem trzeci tydzień na Moklarze. Przez pierwsze dwa tygodnie zażywałem jedną tabletkę zaraz po śniadaniu, teraz psychiatra mi zwiększyła dawkę do dwóch tabletek. Póki co nie widzę raczej żadnych efektów, całe szczęście nie było też nawet najmniejszych skutków ubocznych. Zobaczymy co z tego wyniknie... Aha, psychiatra nic mi nie mówiła o żadnej zmiany diety...
PS. Nadal nie widzę żadnych zmian, ja właściwie nie wiem jakie zmiany po zażywaniu tego leku powinny nastąpić..., biorę już Moklar trzy tygodnie, najpierw przez 2 tygodnie jedną tabletkę 150, później przez tydzień 2 tabletki. Od dziś zaczynam brać trzy. Jak długą mam czekać maksymalnie na jakieś efekty? Jakich zmian mogę się spodziewać?Miałem nadzieję, że to pomoże choć trochę zmniejszyć lęki... Dodam, że to pierwszy antydepresant jaki zażywam.
PS. Nadal nie widzę żadnych zmian, ja właściwie nie wiem jakie zmiany po zażywaniu tego leku powinny nastąpić..., biorę już Moklar trzy tygodnie, najpierw przez 2 tygodnie jedną tabletkę 150, później przez tydzień 2 tabletki. Od dziś zaczynam brać trzy. Jak długą mam czekać maksymalnie na jakieś efekty? Jakich zmian mogę się spodziewać?Miałem nadzieję, że to pomoże choć trochę zmniejszyć lęki... Dodam, że to pierwszy antydepresant jaki zażywam.