03 Lis 2016, Czw 16:39, PID: 591727
Od początku tego roku szkolnego zaczął za mną chodzic pewien chłopak. Na początku traktowałam go jak zwykłego kolegę ale szybko okazało się że on się zakochał we mnie. Zaczęliśmy się spotykać a wczoraj zapytał czy zostanę jego dziewczyną. Zgodziłam się. Dogadaliśmy się że ustawiamy status w związku na fb. dzisiaj jak przyszłam do szkoły to przyszła do mnie młodsza koleżanka i powiedziała że inna śmieje się z mojego związku, że podobno jak to zobaczyła to cały dzień "miała beke". Ja nigdy nie miałam chłopaka i nawet nie wiem jak mam go traktować. Chciałabym z nim tak jak inne pary a ciągle trzymam go na dystans. On coś wyczuł. Ciągle pyta czemu jestem taka smutna i co się dzieje. Wiem że nie powinnam się interesować opinią innych ale smutno mi się zrobiło... że niby ma mnie za kogoś gorszego? chciałabym mieć tak wysoką samoocenę jak niektórzy... jak ja mam się zmienić? zależy mi na nim ale chyba nie umiem tego okazać a już tym bardziej przy znajomych jak chodzimy razem. Nie chcę go ranić ale co mogę zrobić?