15 Maj 2012, Wto 11:14, PID: 302045
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15 Maj 2012, Wto 20:02 przez Dorka93.)
Ludzie pomóżcie mi ja juz nie mam siły na to wszystko ! :-( cierpie na fobie to już na pewno wiecie przez to dwa razy powtarzałam klase w gimnazujm a teraz jestem w liceum dla dorosłych i matmy uczy mnie baba która mnie uczyła w gim i zostawiła a teraz mnie ośmiesza dogryza na każdym kroku ! Nie moge tego znieść jak mam isc do szkoły przeżywam dramat a mam 19 lat ciągle mnie pyta i ostatnio mówi do mnie "pani doroto co pani robi na moich zajeciach? " a ja milcze. . .a ona "myslalam ze pani zrezygnowała ! Do tablicy" a potem nagle 'a no tak nie miałam z wami lekcij dwa miesiące dlatego pani nie widziałam " albo "pani doroto jaki ten swiat mały znowu razem! " albo na sprawdzianach stoi nademną zebym nie miała jak sciągać a robi to połowa klasy tylko nie ja bo nie mam jak . Ostatnio jak była spr obecnosc to na pytanie Pani Dorota a ja jestem chłopak mówi "na pani trzeba mieć wygląd i pieniądze"nie wiem czemu to powiedział ale cały tył klasy w smiech a ja chciałam umrzeć ! Nic mi nie wychodzi ! Nic ! Pisze to i płacze bo ja nie wiem juz co robić ! :-( ;-( z domu nie wychodze bo boje sie ludzi a jak mam gdzies wyjsc to wole krzakami byle nikogo nie spotkać :-( jak mam jechac do szkoły to umieram :-( :-( kazdy ma mnie za jakąś idiotke ;-( ;-( nikt nie bierze mnie powaznie ! ;-( zawsze znajdą powod by sie ze mnie smiać ! A ja coraz bardziej mysle o samobójstwie.bo i tak nic nie mam z tego życia :-(