12 Lut 2009, Czw 20:42, PID: 123729
Mój ,psychiatra powiedział"jesteś jedną nogą w grobie,a z drugiej strony ,drugą nogą i z obiema rękami wychodzisz stamtąd "co wy na to.Napiszcie swoje cytaty lekarzy.
12 Lut 2009, Czw 20:42, PID: 123729
Mój ,psychiatra powiedział"jesteś jedną nogą w grobie,a z drugiej strony ,drugą nogą i z obiema rękami wychodzisz stamtąd "co wy na to.Napiszcie swoje cytaty lekarzy.
12 Lut 2009, Czw 23:29, PID: 123811
"Ja i tak wiem, że pan brał anaboliki, powinien Pan wiedzieć, że to też szkodzi." A ja nic nie brałem, tylko mam taką skóre, że mi rozstępy się robią.
14 Lut 2009, Sob 0:19, PID: 124196
"co pana nie zabije to napewno wzmocni" - pani laryngolog przepisując antybiotyk
14 Lut 2009, Sob 0:28, PID: 124200
"z leczeniem u psychologa nie jest tak jak z wizytą u dentysty, że wyrwiemy ząb i po sprawie"
14 Lut 2009, Sob 21:43, PID: 124456
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25 Lip 2009, Sob 0:04 przez KoktajlTruskawkowy.)
...
17 Lut 2009, Wto 15:03, PID: 125245
"ta pani pediatra to tuman.proszę jej to to powtórzyc,jestem gotowy spotkac się z nią w sądzie"(mój lekarz rodzinny)
"no i po co Wy chodzicie na studia. nabieracie kompleksów i łapiecie fobię"(pani psycholog sporządzająca kartę pacjenta)
06 Kwi 2009, Pon 10:19, PID: 138132
"Jesteście tacy młodzi,a sami stwarzacie sobie problemy i pchacie się w tak ciężkie leki,a potem płacz bo się uzależniacie"
"Dla chwili odlotu bierzecie te gów..na,a choroby wymyślacie by je zdobyć" lekarz rodzinny
06 Kwi 2009, Pon 12:09, PID: 138157
Offtop przeniosłam. Proszę, piszcie na temat i ... bardziej rozbudowane wypowiedzi niż ta. ;] Mysza
28 Lis 2017, Wto 22:30, PID: 718819
neurolog:
"ja chcę panu pomóc", tonem głosu - "ja chcę pana zabić" "hmmm, czy jest pan osobą upośledzoną psychoruchową, czy nie jest pan osobą upośledzoną psychoruchowo" psychiatra (gdy powiedziałem mu, że w dzieciństwie nie potrzebowałem żadnego kontaktu z rówieśnikami): "no ale czemu, nie pasowało panu coś w nich, czy co" (gdy mu powiedziałem, że po prostu nie miałem potrzeby nawiązywania kontaktu), zdziwionym/zakłopotanym tonem głosu: "no ale dlaczego" psycholog: najlepsze teksty były na rozmowach o złości i agresji: "to pan pełni jakby rolę agresywnego karcącego rodzica" "nie może pan bić swojego żołądka bo będzie się kulił jak przerażone dziecko" "gdyby pana przewód pokarmowy umiał mówić, powiedziałby nie krzywdź mnie, zaopiekuj się mną" inne u psychologa: (łapiąc się za głowę, gdy powiedziałem mu trochę szczegółów, jak funkcjonują moje emocje): "mmmmm zaraz zaraz zaraz, muszę zebrać myśli" (gdy mi powiedział, że aby się trochę uspołecznić, muszę poczuć chęć zainteresowania się drugim człowiekiem, a ja zapytałem, co zrobić, by tą chcęć poczuć): "no właśnie, co powinien pan zrobić, żeby poczuć chęć zainteresowania się drugim człowiekiem"
02 Gru 2017, Sob 22:21, PID: 719256
"Nalezy jak najczesciej myslec o sobie, pytac siebie samego "co jest w tym momencie dla mnie najlesze?". I nie jest to egoistyczne, ale szlachetne..."
Czy cos w tym stylu...
05 Gru 2017, Wto 23:59, PID: 719641
Ma pan depresję? Ale przecież się pan uśmiecha. (Ordynator psychiatryka.)
Sam musisz sobie odpowiedzieć. (Odpowiedź psycholożki na każde pytanie.) Próbujesz programować ludzi i to w dodatku w PHP. (Tego akurat lubiłem.) To są właśnie twoje myśli. (Jakbym kwa nie wiedział.) O, czyżbym pana zdołował? (Psycholog, z wyraźnym poczuciem satysfakcji, kiedy odesłał mnie do psychiatry.) Proszę szukać pomocy. (Mogła powiedzieć po prostu "spie*dalaj".) |
|